De Docentenbank houdt zich al sinds 1987 professioneel bezig met werving en selectie voor het onderwijs in heel Nederland. Duizenden docenten, onderwijsondersteunend personeel (OOP), directeuren, schoolmanagers en coördinatoren hebben sindsdien een nieuwe functie via onze organisatie gevonden. Deze historie schept een aantal verantwoordelijkheden. De Docentenbank neemt zijn taak voor het Nederlands onderwijs serieus.

De Docentenbank wordt bestuurd door onderwijsdeskundigen die veel ervaring hebben als schoolleider, als onderwijsbestuurder en in de zakelijke dienstverlening. Kwaliteit is voor de Docentenbank een belangrijk begrip. We zijn op onze kwaliteit aanspreekbaar. Een voorbeeld van ons streven naar maximale kwaliteit is, dat wij de inschrijving van kandidaten in het Lerarenregister bevorderen. Docenten die daar staan ingeschreven laten zien dat zij actief werken aan onderhoud van hun bekwaamheid. Dit wordt in 2017 wettelijk verankerd en daarmee ook verplicht.

Bij ons is de klant nog echt: klant. De tijd waarin persoonlijk contact essentieel was voor een klantrelatie, is voor ons dan ook niet voorbij. Als u ons belt dan krijgt u een van onze collega’s aan de lijn en wordt wordt concreet verder geholpen.

Wij blijven voor u zoeken als u dat wilt. Vele scholen verkiezen het persoonlijk contact met ons boven zoeken via de digitale mogelijkheden. Blijft u in dat geval ons gewoon bellen en uw vacatures met ons bespreken. Wij doen als vanouds ons best om de allerbeste kandidaten, speciaal voor u, op te sporen.

stock